Rsidence Grande Ourse in Peisey vallandry

Wintersportreizen zoeken

Gesponsorde links

Wintersportreizen zwitserland Wintersportreizen canada Wintersportreizen duitsland

Wintersport bestemmingen

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Rsidence Grande Ourse

Wintersport vakantie Frankrijk Wintersport vakantie Frankrijk Peisey vallandry

wintersport aanbiedingen peisey vallandry peisey vallandry
Wintersport vakantie Frankrijk Peisey vallandry

vanaf
€ 313.50

Wintersport vakantie Peisey vallandry

De Rιsidence Grande Ourse ligt in het hooggebergte in de wintersportplaats Vallandry in het hart van het Parc National de la Vanoise. De winkels en restaurants bevinden zich vlak bij de accommodatie en de aangeboden appartementen zijn zeer goed uitgerust en worden goed onderhouden. Sommige elementen van de beschrijving kunnen in uw voordeel verschillen van het ene appartement tot het andere zoals de oppervlakte de voorzieningen de ligging en de aanwezigheid van een balkon of skiberging. Doorgaans zijn de zitkamers uitgerust met een slaapbank voor een of twee personen en is de slaapnis of cabine uitgerust met een of twee slaapplaatsen vaak in de vorm van een stapelbed. De slaapkamers beschikken over een of verscheidene slaapplaatsen in de vorm van enkelbedden of tweepersoonsbedden. Noteer dat de afbeeldingen niet bindend zijn en dat de indeling van de appartementen verschilt.
Peisey-Vallandry bestaat uit 5 karakteristieke dorpjes uit de Savoie waar de art de vivre in ere wordt gehouden. Deze vijf pittoreske dorpjes - Landry Peisey Nancroix Vallandry et Plan-Peisey - liggen aan de zonnige kant van het massif des Arcs en worden het hele jaar door bewoond. Hier worden bovendien tal van activiteiten aangeboden zoals sneeuwschoentochten tochten met de hondenslee of arrenslee ijsklimmen en wandeltochten. Geniet van een heerlijke vakantie!

Organisatie: Skihorizon
Prijs vanaf: € 313.50

Meer informatie of direct boeken?

Andere wintersport vakantie Frankrijk

Val Thorens

wintersport vakanties Frankrijk

Rsidence Le Cheva...

v.a. € 293.07

Val Thorens

ski vakanties Frankrijk

Hotel Club Med Va...

v.a. € 1215,-

Les Menuires

wintersport aanbieding Frankrijk

Aconit

v.a. € 350,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

wintersport aanbiedingen peisey vallandry RSS Wintersport vakanties